fredag 10. juli 2009

U6 2009 Tidaholm Dag 5 Fellesstart med grusveiparti

Siste fellestartdag i U6 med skikkelig grisevær når M15-16 startet. Anders kom nok ikke helt frem i avsluttningen idag og kom inn midt i feltet. Jeg tror Anders har mere inne så vi får nok se bedre plasseringer til høsten. Kristoffer, Jørgen og Arne Martin satt også inn med hovedfeltet. Kristoffer Johan var innblandet i velt og kjørte hele løpet med skade i skulder og hånden. Heldigvis viste det seg at ingenting var brukket.
Team Østfold markerer seg stadig mer og mer i feltet og var toneangivende i ettermiddagens ritts avsluttning. Jeg satt jo i servicbil nummer 3 og det er veldig moro å se 4 TØ ryttere i tet for å taue inn Sondre til god plassering. Nå begynner vi å snakke lagsamarbeid. Sondre ble tilslutt nummer 9, men vi så lenge pallen blinke i det fjerne. TØ har 5 plass i lagkonkurransen bare 18 sekunder til 3 plass. Gutta må kjøre bra tempo imorgen. Lykke til.