mandag 25. mai 2009

Østfold 3 Dagers






Sykkelrittet Ø3D gikk av stabelen i helgen i Fredrikstad og Halden. Jeg var som vanlig involvert i dette arrangementet som pressansvarlig pluss endel andre ting. Ritte ble flott arrangert av Fredrikstad Sykkelklubb og Halden Cykleklubb og hadde 450 deltagere alt var meget positivt i strålende vær og fine løyper. Gateritt løype på Cicinon må vel være den flotteste i landet. Fellesstarten for seniorene hadde også en fanatastisk løype og fikk masse skryt fra rytterene. Resultatene fra årets ritt ble dessverrre ikke ferdige på rittdagen. Her er årsaken .........
........det må nevnes at EMIT tidtagersystem ikke fungerte som det skulle. Her bør klubbene kjenne sin besøkelsestid før de setter seg inn i et system som er meget ustabilt. Når vi i klubbene legger så mye ressurser i å arrangere ritt bør. Norges Cykle Forbund ta affære med Emit, slik at dette blir tilrettelagt for sykkel.
Heidi fra Halden er en ressursperson over alle, maken til pågangsmot og positive vibrasjoner skal man lete lenge etter. Alle vi som var med disse dagen enten som vakter, kiossalg, tidtakere og løypeopplegg, fikk føle Heidi energi. Takk til alle fra meg ihverfall.
Bilder blir det dårlig med når man stresser rundt, her er noen morsomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar